Colaborare Spitalul Municipal Câmpina

Colaborare Spitalul Municipal Câmpina

Responsabilitatea și solidaritatea sunt unele dintre cele mai întâlnite valori pe care toți încercăm sa le dobândim, mai ales odată cu aceasta situație de criză. Astfel o asemenea perioadă ne poate face să înțelegem că suntem mult mai puternici dacă ne susținem și acționăm rațional cu scopul de a realiza un bine general.
Fiecare dintre noi poate ajuta în mod individual printr-o atitudine echilibrată. Să stăm în siguranța propriei case și să ieșim doar când este necesar este fundamental, iar respectarea regulilor de carantina și izolare, dar și a celor de igienă este indispensabilă.
Împreună putem ajuta, de asemenea, eficient. Primul pas în acest sens poate fi făcut prin susținerea spitalelor și cadrelor medicale care luptă cu virusul ce ne răpește atâtea bucurii.
Iar asociația Young Motivation nu uită de acest lucru. Cu toate aceste gânduri în minte, am reacționat rapid și am pornit în prima noastră acțiune cu scopul de a ajuta comunitatea noastră dragă. În cadrul zilei de 13 aprilie am reușit sa încheiem un contract de sponsorizare cu Spitalul Municipal Câmpina. Astfel am instalat în cadrul spitalului un tunel multifuncțional pentru dezinfectarea externă.
Acest tunel a fost realizat în totalitate de către asociații și terții Young Motivation. Am reușit sa instalam tunelul cu ajutorul echipei medicale din spital, iar apoi am demonstrat cum se utilizează acest tunel în parametrii optimi.
Young Motivation susține orice acțiune care poate ajuta comunitatea și vă așteptăm să ne fii aproape și la următoarele acțiuni ale asociației.
Fii responsabil!
Fii solidar!

Lasă un răspuns

Close Menu